6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Fosseptik çukurunda kurtarma operasyonu

Erzurum'da halkın can ve mal varlığının güvenliğinden sorumlu polisler, bu sefer de fosseptik çukuruna düşen dananın hayatını kurtardılar. Karakız ismini koydukları yaralı danayı veteriner çağırarak tedavi ettiren polisler, ot ve su vermeyi de ihmal etmediler.

Eski Sebze Hali Civarı'nda bugün saat 11. 45 sıralarında meydana gelen olayda, sahipsiz bir dana Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nün bulunduğu binanın 200 metre ilerisindeki fosseptik çukuruna düştü. Durumu gören nöbetçi polis memuru, arkadaşlarına haber vererek, dananın düştüğü çukurdan çıkarılmasını sağladı. Bir süre sahibinin gelmesi beklenen dana için kimsenin gelmemesi üzerine polislere kaldı. Şube önüne iple bağlanan dananın ot ve su ihtiyacını polisler karşıladı. Boynuzları kırılan danayı kendine gelmesi için yürütmek isteyen polisler, dananın inadıyla karşılaştılar. Zaman, zaman da polislere çifte atan dana, veteriner tarafından tedavi edildi.

Öte yandan, şube önündeki nöbetçi polis memurunun nöbetine eşlik eden dana, ilginç görüntü oluşturdu. Neşe kaynağı haline gelen danaya polisler tarafından "Karakız" ismi konuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2005 Pazartesi 14:38:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?