6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Kız kaçırma kavgasında silahlar konuştu

Erzurum'da iki aile arasında kız kaçırma meselesi yüzünden çıktığı ileri sürülen kavgada silah, bıçak ve keserler konuştu. Polisin gözü önündü silah sıkıldığını iddia eden tarafları, Çevik Kuvvet ekipleri gözaltına alabilmek için jop kullanmak zorunda kaldı.

Edinilen bilgilere göre, bugün saat 17.25 sıralarında Bosna Caddesi üzerinde kız kaçırma davası nedeniyle Çat İlçesi'nden oldukları öğrenilen iki aile arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine taraflardan bazıları keser ve bıçak kullanırlarken, kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi de rasgele üç el silah açtı. Daha sonra mıntıka polisinin gözü önünde kavganın gerçekleşmesi ve mıntıka ekiplerinin yetersiz kalması üzerine takviye olarak istenen Çevik Kuvvet polisinin, kavga eden tarafları gözaltına almak istemesi üzerine taraflardan bazıları polise de saldırdı. Bunun üzerine jop kullanarak saldırgan tarafları etkisiz hale getiren polis, zor anlar yaşadı.

Olayda taraflardan üç kişi aldıkları darbeler sonucu yaralanırlarken, olaylara müdahale eden bir polis memuru da hafif şekilde yaralandı.

Polis, olayla ilgili olarak tahkikatı sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 20:20:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?