9
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Levye ile ATM'yi soydular

Erzurum'da kendilerini banka görevlisi olarak tanıtan profesyonel hırsızlar, ATM'nin kapısını levye ile patlatarak, 80 bin YTL civarında parayı çaldılar. 

Edinilen bilgilere göre, bugün saat 11.45 sıralarında Aziziye Araştırma Hastanesi yanındaki Vakıfbank'a ait ATM Şubesi'nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz hırsızlar bir otomobille ATM'nin arkasına yanaştı. Burada levye ile kapıyı patlatan hırsızlar, içerdeki paraları alarak kaçtı. Hırsızların para miktarının yaklaşık 80 bin YTL civarında olduğu ileri sürüldü. Bu sırada ATM'den para çekmeye gelenlere ise hırsızların "Biz görevliyiz. ATM şu an bozuk. Yapmak için uğraşıyoruz. Bir saat sonra faal duruma gelecek" dedikleri ileri sürüldü. 

Soygun olayının anlaşılması üzerine polis ekipleri ATM Şubesinde incelemelerde bulunurken, 200 metre ileride bulunan taksici esnafı ise hırsızlık olayı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Gece gündüz taksi durağının açık olduğunu ifade eden taksici, "Biz buradayız. Karşıda hastanenin içerisinde polis, arkada apartman sakinleri var. Bizler görmeden gündüz gözü nasıl soygun oluyor inanamıyoruz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2006 Çarşamba 19:16:46
Güncelleme :11 Mayıs 2006 Perşembe 13:47:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?