8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Lisede şiddet olayı

Liselerde yaşanan şiddet olaylarının bir yenisi de Erzurum'da yaşandı. Okul çıkışı sallama tabir edilen döner bıçağıyla kolundan bıçaklanan öğrenci hastanede tedavi olurken, çocuğunun bıçaklandığını haber alan babası hastane polis noktası odasında bayılarak kalp spazmı geçirdi, annesi ise gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgilere göre, bugün saat 13. 30 sıralarında meydana gelen olayda, okuldan öğle yemeği tatiline çıkan Erzurum Lisesi 11. sınıf öğrencisi Serdar Gülmez, okulun yaklaşık 300 metre ilerisinde bir grup tarafından durduruldu. Kız meselesi yüzünden tartıştıkları ileri sürülen gençler, daha sonra sallama tabir edilen bıçakla öğrenci Serdar Gülmez'i kolundan bıçaklayarak kayıplara karıştı. Serdar Gülmez, arkadaşları tarafından Numune Hastanesi'ne götürülerek kolu sargıya alındı. Daha sonra oğlunun bıçaklandığı haberini alan baba Vahap Gülmez, hastaneye koştu. Hastane polis noktasında fenalaşarak baygınlık geçiren baba Vahap Gülmez, sedyeyle yoğun bakıma alındı. Anne Gülmez ise polislere oğlunun durumunu sorarak, gözyaşlarına boğuldu.

Bıçaklanan öğrenci Serdar Gülmez bir süre sonra taburcu olurken, aile fertleri durumu ağır olan ve kalp spazmı geçirdiği öğrenilen baba Gülmez'in başını beklemek zorunda kaldı. Polis, olayın firarisi gençleri yakalamak için çalışma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2006 Perşembe 16:09:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?