8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Saldırganlar kaçtı

Bir apartmanın 2. katındaki bekar evini kalaşnikof silahla basan bir grupla evde kalan şahıslar arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 2'si ağır 7 kişi yaralanırken, 80'e yakın boş kovan bulundu.

Yukarı Mumcu Mahallesi Timur Apartmanı'nda gece saat 00.00 sıralarında meydana gelen olayda, kimlikleri açıklanmayan ve 6 kişi oldukları ileri sürülen bir grup saldırgan, kalaşnikof marka silahlarla, 2. kattaki bekar evine baskın düzenledi. Kapının zilini çalan saldırganlar, kapının açılmaması üzerine kapı arkasından evin içerisini yaylım ateşine tutarken, içeride bulunan ve o sırada kumar oynadıkları iddia edilen şahıslar da tabancalarla karşılık verdi.
Çıkan çatışmada evin içerisinde bulunan 2 kişi ağır yaralanırken, 5 kişi de hafif şekilde olmak üzere çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay sonrasında saldırgan grup otomobillerle kaçarken, Emniyet güçleri alarma geçti.

Özel Harekat timlerinin geniş güvenlik alarak düzenlenen operasyonda bazı saldırganlarla evin içerisinde çatışmaya karıştıkları tespit edilen 10'a yakın kişi yakalandı. Zanlılar, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürlerken, polis yetkilileri olayın bir çete hesaplaması olabileceği üzerinde duruyor.

 

.
Yayın Tarihi : 10 Mart 2006 Cuma 11:47:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?