7
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Sevk alamayınca camı çerçeveyi indirdi

Erzurum'da sevk alamadığını iddia eden PTT'de görevli memur, sinir krizi geçirdi. Bina içerisinde camları kıran memur, arkadaşları tarafından sakinleştirilemezken, ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Bugün saat 11. 45 sıralarında PTT Başmüdürlüğü binasında meydana gelen olayda, Merkez Şubesi'nde görevli Mahmut Demir (39), kalp rahatsızlığı nedeniyle yetkililerden hastaneye gidebilmek için sevk istedi. Ancak kendisine sevk için izin verilmeyen memur, sinirlenerek, PTT Başmüdürü İbrahim Ethem Uzunoğlu'nun makamına çıktı. Burada Uzunoğlu'na karşı agresif hareketler sergilediği öne sürülen Demir, izin alamadan aşağı kata indirildi. Mahmut Demir, müdüriyet önünde sinir krizleri geçirerek kapı camlarını kırdı.

Bunun üzerine güvenlik görevlilerinin müdahalesine maruz kalan Demir'i, arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Ancak sağlık ekiplerinin geldiği sırada da sağa, sola vurmaya çalışan Demir, etkisiz hale getirilerek, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan, bir açıklama yapan PTT Başmüdürü İbrahim Ethem Uzunoğlu, "Merkez Şubesi'nde çalışan memurumuz sevk istemiş. Daha sonra misafirlerimin olduğu bir sırada elindeki sigara ile benim odama girdi. Hoş olmayan, bir memura yakışmayan davranışlarda bulundu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2005 Perşembe 15:44:48
Güncelleme :18 Ağustos 2005 Perşembe 15:47:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?