9
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Zabıtadan şafak operasyonu

Kazım Karabekir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri fırınlara yönelik şafak operasyonu yaptı.

Sabahın erken saatlerinde belde sınırları içerisindeki fırınları denetleyen ekipler, 6 fırına ceza uygularken, belirlenen kurallara riayet eden işletmelere de gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti. Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin'in talimatı doğrultusunda sabah saat 04.00'te harekete geçen zabıta müdürlüğü ekipleri bölgedeki fırınları denetledi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Dursun Şahin, zabıta müdürlüğü ekiplerinin bölgedeki işyerlerine rutin denetimlerini sürdürdüğünü ifade etti. Şahin, "Yapılan bu çalışmalar sırasında kusurlu görünen esnafımız önce ikaz edilmekte, ardından yapılan denetimlerde aynı eksiklikler görüldüğü takdirde cezai işlem yapmaktadırlar. Maksadımız kimseye ceza kesmek değildir. Gönlümüzden geçen modern kentleşme süreci içerisinde olan şehrimiz esnafını daha iyi bir şekilde görmektir. Özellikle temel gıda maddelerinin satıldığı iş yerlerimizi sürekli olarak gözetim altında bulundurmaktayız. Bugüne kadar büyük bir olumsuzlukla karşılaşmadık" dedi.

Kazım Karabekir Belediye Başkan Yardımcısı Hanifi İspirli'nin de katıldığı denetimler saat 06.00'da son buldu. Başkan Yardımcısı İspirli yaptığı açıklamada, "Gönül isterdi ki bölgemizde bulunan bütün fırınlara teşekkür ederek denetimlerimizi tamamlayalım. Ancak bazı fırınlarımızda gördüğümüz eksiklikler bizleri üzmüştür. Çok önemli olmayan bu eksikliklerin ortadan kaldırılması için fırınlarımıza belli bir süre tanıdık. İnşallah bu süre içerisinde eksiklerini tamamlarlar" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2006 Çarşamba 16:10:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayhanpolat IP: 85.100.33.xxx Tarih : 1.03.2006 13:49:56
YILARDIR FARELERFIRINLARDA CİRİT ATIYOR YENİMİ BAŞKANIN AKLINA GELDİ LÜTFÜ KOÇ DÖNEMİNDE DAHA SIKI YAPILIRDI