17
Mayıs
2024
Cuma
ÇAT - ERZURUM

Hep destek, tam destek

Değerli arkadaşlar nihayet çalışmalarınımızın karşılığı olan atama hakkımızı elde edeceğiz. Resmi olmayan açıklamalarda atama yapılacağına dair  bilgiler edinmiş bulunmaktayız. Özellikle şubat ayına kadarki bu dönem zarfında olayların böylesine olumlu gelişmesi bizleri mutlu ediyor ama asla sesimizi tam bir şekilde duyurmamıza yönelik çabalarımızın devamına mani olmayacak.

Rakamlar 10.000 lerce mağdur arkadaşımız için çok cüz-i kalıyor. Bu nedenle ben başlatmış olduğumuz bu etkinliklerin atanamayacak kitlelerinde uzun vadade seslerini kulaklarda bırakmak ve konunun daima gündemde olmasını sağlamak ve atamalarda daha fazla hak almak için şubat ayı içinde branşlara kaç kişi alınacağı resmi olarak açıklanacağı saate kadar yazılı ve sözlü baskılarımızın devam etmesi gerektiği kanaati içerisindeyim.

Neler yapıyoruz?

Önceliği Atatürk Üniversitesi olmak üzere, okumakta olan 140 öğrenci arkadaşımızın tamamı tarafından bakanlığa mektup göndermek üzereyiz. Yine başta Erzurum'da bulunan mezun arkadaşlar ile ortak çalışma içerisindeyiz. Milli Eğitim Bakanımızın e-mail adresine günde en az  25 e-mail atıyoruz. Değişik adlarla (Allah affetsin. Ne yapalım sizler atmayınca İŞ BAŞA DÜŞÜYOR)

Sitemizde yayınlananların tüm haberlerin  bir örneği de ilgili olduğumuz kuruluşlara yazılı posta ile gönderilmektedir. Almanca öğretmenliği dernekleri ile ilişki kurma çabası içerisine girdik. Bazı önemli gazete ve televizyon kuruluşlarına da sıkıntılarımızı içeren bir metin gönderiyoruz. Almanca ve Fransızca bölümü bulunan üniversite bölüm başkanlarının adreslerini aldık. Ancak destek vermeyeceklerine engin tecrübelerimize dayanarak kabul ettik. Bu işi o illerde bulunan arkadaşların yapmasını uygun gördük.

Ocak ayı içerisinde Ankara'ya giderek Bakanlık önünde gösteri yapmak için nabız yokluyoruz. Onuru olan herkesin geleceği düşüncesindeyim. Gerekirse tek başına giderim :)))

Bir kaç ay sonra nasip olursa akademik kariyerim ve hedeflerim için yine ancak bu kez uzun bir Almanya yolculuğumuz var. Sizlere bir büyüğünüz olarak (Kızmayın hemen ya! şakaydı) Birbirlerinize muhayıt olmanızı ve destek çıkmanızı vasiyet ediyorum.  Almancacılar ve Fransızcacılar kardeştir.

---Baba! Babacığım...

Ve film şöyle gelişir;

 Bu sırada bir bayan çıka gelir bu bayan afrodit den başkası değildir(bölüm hocalarımızdan zzzzzzzzzzzzzzzzztttt )(RTÜK işte)

 --Newet Möller , baban Schröder doğru söylemişti. Lions senin kardeşin.

-- Nayır nolamaz!  Demek ki yıllarca aynı koridorda yaşadığım (ders gördüğüm) Fransız Lions (Yunus) benim kardeşim ha. Zaten kayıt sırasında  o davar bakışlarından :)) anlamış.

---Lions!

--- Möller!

İki kardeş bir birlerine sarılırlar. O da ne! Kahbe Husoyintontis. Kılıcı ile yaklaşır tam Möller'e vuracakken Lions önüne geçer ve murdar olur. (Abi devam ederdim ama işim var hikaye karanlık Türk siyseti içinde uyarlanmıştır. Bu hikayenin içindeki tüm kurum ve kişiler  hayal üründür ve gerçeklerle hiç bir bağlantısı yoktur.

iletişim ,öneri,eleştiri ve destekleriniz için :

mahirsari_25@hotmail.com

mahirsari_25@celiknet.com

mahirsari_25@mynet.com

mahirsari@turkei.net

Yalnız SMS için: 05424000236

Allaha Emanet Olun Canlar.

Mahir Sarı
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2004 Cumartesi 10:04:37
Güncelleme :5 Mart 2005 Cumartesi 09:30:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?