17
Mayıs
2024
Cuma
ÇAT - ERZURUM

Teşekkürler Kaymakam Amca...

        2003-2004 eğitim öğretim yılı 15.06.2004 salı günü ile nihayet sona erdi. Kapanış gününde ise olışılmamış bir olayla ödüllendirme ile bitti. İlçe kaymakamımızın ilçemizde maddi zorluklar içinde yaşayan bir çocuğun başbakanlığımıza yaşmış olduğu mektuptan esinlenerek başlatmış olduğu bu çalışma ile ilçe merkez ve köylerindeki okullarda okuyan başarılı 100 öğrenci ödüllendirildi.

          Açılış konuşması Valimiz Mustafa MALAY tarafından yapılan ödül  töreninde eğitim öğretimin önemine ve çocuklarımızın toplumsal açıdan yeri ve önemi üzerinde duruldu. Bir bayram havasına bürünen törenin hayata geçirilmesinde emeği olan başta kaymakamımız olmak üzere herkese ilçe halkı adına teşekkürü borç bilirim.   

        Teşekkürler Kaymakam  Amca!

Mahir SARI
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2004 Cumartesi 12:03:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf bayram IP: 83.66.0.xxx Tarih : 8.07.2004 17:13:51
site editörü sayın mahir sarının mail adresine ulaşamadığım için buraya bu yorumu yazdım sadece çatla ilgili güzel haberler bize sunduğu için teşekkür edecektim lütfen yazdığım yorumlar sitede yayınlan mazsa sevinirim telrar söylüyorum site editörüne ulaşmak için bu yorumu yazdım bu yorumların yayınlanmazsa sevinirim çatta yılmazlar ticatrete ailesine selamlarımı iletirse sevinirim