18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇAT - ERZURUM

Yoğun tipi ve kar enerji hatlarında arızaya neden oldu

Son 50 yılın en şiddetli kış mevsimi yaşanan Erzurum’da, yoğun tipi ve fırtına enerji nakil hatlarında hasara neden oluyor.

Erzurum’da hafta sonu Aşkale-Çat arasında tipi sebebiyle yıkılan 2 direk, TEDAŞ çalışanlarının 3 günlük çalışması sonucu yenilendi. Köy Hizmetleri ekiplerinin yol açma çalışmasının ardından kar üstü araçlarla arızanın meydana geldiği bölgeye giden TEDAŞ ekipleri, çalışmalarını eksi 35 derece soğukta gerçekleştirdi. TEDAŞ İl Müessese Müdürü Adnan Taşkesenlioğlu, ekiplerin zor şartlarda büyük bir fedakarlık örneği sergileyerek halkı enerjisiz bırakmamak için çaba gösterdiklerini belirtti. Taşkesenlioğlu, "Arazide çalışmak çok zor. Son 50 yılın en şiddetli kış mevsimini yaşıyoruz. Ekiplerimiz Köy Hizmetleri’nin açtığı yollarda kar üstü araçlarla arızanın meydana geldiği bölgeye ulaşarak, burada yıkılan direklerin montajını yapıyor" dedi.

Çat
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2004 Salı 12:36:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ooooo IP: 85.97.131.xxx Tarih : 25.09.2008 02:36:12

adnan beyin dikatine neden yozuzluklarınn önüne geçmeyi degilde kaçaga agırlık veriyorlar,çünkün devamı gelecek daha açık ve net beleyin