20
Mayıs
2024
Pazertesi
HINIS - ERZURUM

Hınıs'ta Yüksek Öğrenim derneği Başkanlığına İlci seçildi

Erzurum'un Hınıs İlçesi'nde Yüksek Öğrenim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin (HYÖKDD) 1. Olağan Genel Kurul toplantısında başkanlığa yeniden Abdullah İlci seçildi.
Belediye Düğün Salonu'nda yapılan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah İlci, daha evvel Hınıs Meslek Yüksek Okulu ve Geliştirme Derneği olan dernek isminin, ilgili yasa doğrultusunda Hınıs Yüksek Öğrenim Kültür ve Dayanışma Derneği olarak değiştirildiğini söyledi.
Başkan İlci; İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı'nca verilen desteklerin bundan sonra da devam etmesi dileğinde bulundu. Daha sonra yeni yönetim kurulu için seçim yapıldı. Yapılan seçimde yeni yönetim kuruluna Başkan Abdullah İlci yeniden seçilirken, İrfan Demir, Nasır Şevişoğlu, Ömer Lütfü Ceylan, Sekmen Güzel ve Rüstem Delioğlu da üye olarak seçildiler.
ERZURUM - İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2004 Perşembe 19:53:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melik kızıltaş IP: 88.238.196.xxx Tarih : 29.09.2009 00:32:00

sevgili başkan abdullah dernek başkanlığına yeniden seçilmenizi ve yeni yönetim kurulunuzu tebrik ediyor yapacağınız her hayırlı işte sizinle birlikte olduğumuzu  bildirir çalışmalarınızın hayırlara vesile olmasını dilerim melik kızıltaş istanbul hınıslılar dernek beşkanı