6
Mayıs
2024
Pazertesi
ILICA - ERZURUM
Belediye Sayfaları

Necmi Çakıcı

Taşpınar Köyü İlköğretim  Okulu

Erzurum’un Ilıca İlçesi’nde bugün "Eğitime Yüzde Yüz Destek" kampanyası kapsamında hayırsever 3 işadamı tarafından yaptırılan 2 okulun açılışı yapıldı. Okul açılış programında folklor gösterisi sırasında aniden başlayan yağmur nedeniyle protokol ile öğrenciler okula sığındı.

Ilıca İlçesi’nin Taşpınar Köyü’nde işadamaları Necmi Çakıcı ve Muhlis Koçal tarafından 3 ay içerisinde yaptırılan ve 250 milyar liraya malolan 10 derslikli Taşpınar Köyü İlköğretim Okulu’nun açılışı yapıldı. Açılış töreninin yapıldığı okul bahçesinde folklor ekibinin gösterisi sırasında aniden başlayan yağmur, davetlilerin okula sığınmasına sebep oldu. Köylü kadınlar ise bir süre ara verilen programı şemsiye altında izledi.

Yağmur nedeniyle içeride devam edilen programda bir konuşma yapan işadamı Necmi Çakıcı, "Kız çocuklarınızı okula gönderin" dedi. Programda daha sonra Erzurum Valisi Celalettin Güvenç tarafından işadamları Necmi Çakıcı ve Muhlis Koçal’a birer plaket verildi.
Daha sonra Alaca Köyü’ne geçen Vali Güvenç ve davetliler, burada da Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, işadamı Lütfü Yücelik tarafından yaptırılan 2 derslikli 50 milyara malolan Yunus Emre Yücelik İlköğretim Okulu’nun açılışını yaptılar.

pınar Köyü İlköğretim Okulu için 15.06.2004 tarihinde protokol yapıldı.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar