18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Akdağ'ın incelediği hastaneye gelen acil hasta öldü

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Devlet Hastanesi'nde sağlık görevlileriyle görüştüğü sırada trafik kazası nedeniyle hastaneye gelen acil hasta, bir anda personelin paniğe kapılmasına sebep oldu.

İspir yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan Ummigül Türkyılmaz'a (62), aşırı süratli olduğu ileri sürülen ve plakası alınamayan bir otomobil çarptı.

İspir Devlet Hastanesi'ne özel otomobille getirilen yaralı kadın, Bakan Akdağ'ın da içeride incelemelerde bulunması sebebiyle hastane personelinin bir anda paniğe kapılmasına sebep oldu. Hastane önünde aceleyle otodan indirilen yaralı kadın sedyeyle acil servise taşındı.

Bu sırada Bakan telaşıyla aceleci davranan sağlık personeli, Türkyılmaz'ın kolunun merdiven demirlerine çarpmaması ve sedyeden düşmemesi için itina gösterdi, birbirlerini uyardı.

Acil serviste çok sayıda doktorun müdahale ettiği Ummigül Türkyılmaz, Bakan Akdağ'ın hastaneden ayrılmasından kısa bir süre sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2005 Pazar 17:03:37
Güncelleme :27 Şubat 2006 Pazartesi 10:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?