18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Vali İspir'i ziyaret etti

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Bedrettin Yıldırım ile birlikte İspir İlçesi ve bağlı köylerde incelemelerde bulundu.

Beraberlerinde İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Sodan ile birlikte İspir İlçesi'ne bağlı Mescitli ve Yeşiltepe köylerinde gezi ve incelemelerde bulunan Vali Güvenç ve Genel Müdür Yıldırım, köylülerin dertlerini dinlediler.

Köy halkı, son haftalarda yaşanan yoğun yağmur sonrası meydana gelen sel ve oluşan zararların giderilmesi anlamında yardım talebinde bulundu. Vali Güvenç, yardım talebinde bulunan vatandaşlara zararlarının karşılanması için gerekli incelemelerinin başlatıldığını ve halkın mağduriyetinin giderileceğini bildirdi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Bedrettin Yıldırım ise İspir'in Mescitlli köyünde hemşehrileri ile biraraya geldi. Aslen Mescitli köyünden olan Genel Müdür Yıldırım, yıllar sonra köyünde olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Köy meydanında kurulan alanda oturarak, köy halkıyla sohbet eden Vali Güvenç ve Genel Müdür Yıldırım, destek sözü verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 15:42:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?