30
Mayıs
2024
Perşembe
KARAÇOBAN - ERZURUM

YİBO'daki şüpheli ölümün nedeni

23.01.2008 tarihinde Karaçoban İMKB Yibo'da yatağında ölü bulunan öğrenci Kaya İşçimen'in cesedi üzerinde Trabzon Adli Tıp Grup Başkanlığında yapılan otopsi sonucunda; öğrencinin ölüm nedeninin kendisinde mevcut kalp hastalığına bağlı kalp yetmezliği sonucu olduğu anlaşılmıştır.

ÖNCEKİ HABER

Karaçoban İMKB YİBO'da şüpheli ölüm. YİBO öğrencisinin ölüm nedeni halen belli olmadı.

İlçe Kaymakamı Suat Demirci, 23 Ocak tarihinde, Karaçoban İMKB Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda (YİBO) yatağında ölü olarak bulunan Kaya İşçimen (12) adlı öğrencinin cenazesinin defnedildiğini söyledi.

İşçimen'in otopsi sonucunun Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndan henüz gelmediğini belirten Demirci, ''Öğrencimizin cenazesi defnedildi. Ancak otopsi sonucu henüz gelmedi. Otopsi sonucu Savcılığa gönderilecek ancak ne kadar zamanda ulaştırılır onu bilemiyorum'' dedi.

Demirci ayrıca, İşçimen'in kardeşinin bazı iddialarının bulunduğunu ifade ederek, ''O konuda bir rapor hazırladım. Bu raporu, sayın Valimiz Celaletin Güvenç'e sunacağım. O de gereken açıklamayı yapacaktır'' diye konuştu.

Karaçoban ilçesindeki İMKB YİBO 7. sınıfta okuyan Kaya İşçimen, 23 Ocak tarihinde, arkadaşları tarafından kahvaltıya çağrılmak istenirken, yatağında ölü olarak bulunmuştu. İşçimen'in cesedi daha sonra otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

AA : 27 Ocak 2008 Pazar

karaçoban kaymakamlığı
Yayın Tarihi : 3 Mart 2008 Pazartesi 11:28:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?