16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Köprüköy'de kaza: 2 ölü

Erzurum'un Köprüköy İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti. Kaza sonucu kamyonetten saçılan tonlarca hamsi, Erzurum-Ağrı karayolunun trafiğe kapanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre kaza, Köprüköy'ün Çobandede Köprü mevkiinde saat 16.45 sıralarında meydana geldi. Ağrı istikametinden Erzurum'a gelmekte olan Hekim Yıldız idaresindeki balık yüklü 04 D 0272 plakalı kamyonet ile karşı istikametten gelen Muhsin Koçak idaresindeki 25 EH 382 plakalı kamyon çarpıştı.

Kazada, kamyonet sürücüsü Hekim Yıldız ile kamyon içerisinde bulunan Dursun Deniz, sıkıştıkları araçların içerisinde hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü Muhsin Koçak ise ağır yaralı olarak Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Araçların içerisinde sıkışan cesetler ise Sivil Savunma Arama Kurtarma Ekipleri'nce çıkarıldı.

Öte yandan kazada iki araç hurda yığınına dönerken, kamyonetten saçılan tonlarca hamsi Erzurum-Ağrı şehirlerarası karayolunun yaklaşık bir saat ulaşıma kapanmasına neden oldu.

.
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2005 Cumartesi 01:22:26
Güncelleme :3 Aralık 2005 Cumartesi 01:25:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?