22
Mayıs
2024
Çarşamba
PASİNLER - ERZURUM

'Pasin Ovası Belediyeler Birliği' kuruldu

Erzurum’un Pasinler İlçesi Belediye Başkanı Selami Teymur, Pasin Ovası Belediyeler Birliği kurma çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Belediye Başkanı Teymur, Pasinler, Hınıs, Horasan, Tekman, Yağan ve Kopal Belediyelerinin kurucu olarak yer aldığı Pasin Ovası Belediyeler Birliği’ne tüm bölgedeki belediyeleri dahil etmeyi planladıklarını söyledi.

Pasin Ovası Belediyeler Birliği’nin kurulmasındaki en büyük amaçlarının belediyeler arasında güç birliği sağlamak olduğunu dile getiren Teymur, "Bölgede Pasinler merkezinde oluşan tüm belediyeleri bu birliğe dahil edeceğiz. İşlerin daha etkin ve daha kısa zamanda bitirilmesi için birliğe bağlı tüm belediyelerle işbirliği yapacağız. Bunun için ilk adımı attık. Tüm belediyelerimiz bu birliğin kurulmasına sıcak bakıyor. Pasinler Belediye Başkanlığımız öncülüğündeki birliğin belediyelere bir çok anlamda kolaylık sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Alvar, Köprüköy, Karayazı ve Karaçoban belediyelerinin birliğe dahil edilmesi için çalışmaların son aşamaya geldiğini söyleyen Teymur, önümüzdeki günlerde birliğe bağlı belediye başkanları olarak düzenleyecekleri basın toplantısıyla biraraya gelerek birliğin kuruluş amaçlarını ve hedeflerini kamuoyu ile paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2005 Cumartesi 17:04:08
Güncelleme :2 Mayıs 2005 Pazartesi 15:05:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?