18
Mayıs
2024
Cumartesi
PASİNLER - ERZURUM

Pasinler halkı bu skandalı konuşuyor

Erzurum’un Pasinler İlçesi Belediye Başkanı Selami Teymur’un makam otosu olan 25 EY 111 plakalı ciple Erzurum’a gelen Özel Kalem Müdürü Ebu Talip Paluli ve başkanın makam şoförü Engin Büyükkaya, Gez Mahallesi’nde Ağrı Emniyet Müdürlüğü mensubu polis memuru Murat Layık’ın kullandığı otomobille çarpıştılar.

Maddi hasarlı kaza sonrasında otomobilden inen Özel Kalem Müdürü Paluli ve makam şoförü Büyükkaya, polis memuru Layık’la tartıştılar. Tartışmanın büyümesi üzerine polis memurunu darp eden şahıslar, Layık’ın silahını alarak kaçtılar. Yaklaşık 1 kilometre ileride yakalanan şahıslar, Gürcükapı Karakolu’na götürüldü. Burada makam otosunda yapılan araştırmalarda iki adet sopa ile bir adet tabanca ele geçirildi.

Karakolda kendisini görüntüleyen yerel bir TV kanalı kameramanını tehdit eden Paluli, "Ne çekiyorsun. Hırsızlık mı yaptık? Adam mı öldürdük? Şehirde bir sürü adam vuruyorlar, gidin onları çekin. Benim dediğimi yazmazsanız görüşürüz" dedi. Öte yandan kafasından aldığı darbenin ardından hastaneye götürülen polis memuru Murat Layık’ın, bir haftalık rapor aldığı öğrenildi.

iha-pasinler
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2004 Perşembe 10:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?