22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇUKURCA - HAKKARİ

Askerden Irak topraklarına yığınak

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Sınır Jandarma Taktik Alay Komutanlığı'ndan kalkan helikopterlerin Irak sınırları içine yığınak yapmaya başladığı bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, ilçenin değişik askeri birliklerinden kalkan helikopterlerin 49 No'lu sınır taşı üst kısımlarından başlayarak Darsıng bölgesine silah ve mühimmat taşıdığı belirtildi.

Akşam karanlığında kalkan helikopterlerin Irak topraklarında bulunan terörist grupları sıkı takibe aldığı ve yığınaklarını sürdürdüğü ifade edildi.

İha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 20:39:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selçuk cantas IP: 81.215.108.xxx Tarih : 18.12.2007 22:14:18

herkeze iyi akşamlar ben bu sayfalara çok yazılar yazdım çok zarflar attım ama kimsenin yarasına tuz basamadık anlaşılan zaten kimsede de yara yok anlaşılan ama şunu herkez bilsinki türk milleti ne cahil nede bencil bundan öncede şu andada oynanan tüm oyunların herkez farkında ben askerliğmi çukurcada yaptım çağırsalar yine giderim ama çözüm sadece orda değil bunu da biliyorum dağdaki koyunlar bir gün biter bitmeye mecburlar çünkü onları güden çobanlar artık güçlerini kaybediyor ve şimdi kendi dertlerine düştüler bakın amerika bize yardım ediyor ediyor ya neyse ALLAH c.c. bu güne kadar ölen şehitlerimize rahmet eylesin ki onların kanı hiçbirzaman yerde kalmdı kalmazda bu koyun olmuş insanlar neden hiç geçmişine bakmıyolar acaba sadece geçmişine baksalar geçmişleri onları yönlendiricektir halbuki müslüman olmayan insanlar paralarıyla bizim müslüman kardeşlerimizi satın alıyolar vede beyinlerini bi güzel çitiliyolar ve de kardeşlerini katlettiriyolar hadi onların hiçbirşeye inancı yok siz neden şeytana uyuyosunuz be kardeşim dönün artık bu çıkmaz yoldan kimseyide çıkmaza sokmayın ALLAH c.c. herkezin kalbine göre versin saygılar.