19
Mayıs
2024
Pazar
ÇUKURCA - HAKKARİ

Hakkari Valiliği çevre sorunlarının üstesinden gelmeye kararlı

Hakkari Valiliği Çevre ve Orman İl Müdürü Hüsnü Kınacı, il ve ilçeleri güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Hakkari Valiliği Çevre ve Orman İl Müdürlüğüne atanan Hüsnü Kınacı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Hakkari’nin içme suyu, kanalizasyon, çöp ve başıboş hayvanların toplatılması gibi sorunlarının bulunduğunu belirterek, çevreye kötü görüntü veren bu etkenleri ortadan kaldırmak için il ve ilçelerde denetimlerini sürdürdüklerini ifade etti.


Çevreye zarar veren hangi kamu kuruluşu olursa olsun, tespit ederek, ayırım yapmadan, önce ikaz edeceklerini, ardından gereken para cezalarını vereceklerini belirten Kınacı, "Buradaki insanlar çevreye karşı duyarlı. Ancak ne yapacaklarını bilemiyorlar. Çevre ile ilgili şikayeti olan vatandaşlarımız sözlü olarak değil de resmi olarak Hakkari Valiliği Çevre ve Orman İl Müdürlüğü başlığını kullanarak bize dilekçe ile müracaat edebilirler. 4 araç ve 9 personel ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Ayrıca vatandaşlarımızdan bir isteğimiz var; o da herkesin düzenli bir şekilde evlerinin önünü temizlemesidir." şeklinde konuştu.

iha-hakkari
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2004 Pazartesi 17:53:57
Güncelleme :19 Temmuz 2004 Pazartesi 18:06:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?