22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇUKURCA - HAKKARİ

'Örnek Meyve Bahçesi Projesi'

Çukurca İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay, içinde her türlü meyvenin yetişebileceği 'Örnek Meyve Bahçesi Projesi' hazırladıklarını söyledi.


İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kaymakam Ayhan Akpay, hazırladıkları 'Örnek Meyve Bahçesi Projesi'ni ileriki günlerde Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu'na sunacaklarını belirtti. Bin metrekare alan üzerinde kuracakları ve içinde her türlü meyvenin yetişebileceği bir bahçe oluşturacaklarını belirten Akpay, "Küçük ancak örnek bir bahçe oluşturacağız. Oluşturacağımız bahçede ne tür meyve ağaçları yetişebileceğimizi araştırıyoruz. Şimdiden bu projemizin tüm altyapı çalışmalarını yaparak önümüzdeki yıl uygulayacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2007 Çarşamba 14:17:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Mengüç IP: 85.104.61.xxx Tarih : 10.12.2007 21:54:06

Yıllardır yapılmayanı yapmaktır.İnsanlara balık yemesini değil tutmasını öğretmektir.Çukurca Kaymakamı Sayın Ayhan Akpay ın yaptıgı.1997 yılında TEMA Vakfının bir bölge toplantısındaki bir konuşmamda Her Köye bir sağlık ocağı ve doktor ihtiyacı gibi bir ziraat mühendisine ihtiyaçı var,dediğimi hatırlatıyor bana.Topraklarımızı bilinçli,totrak doktoru yani Ziraat Mühendislerinin kontrolunda yaparsak sayın Kaymakam AKPAY ın haklılığı ortaya çıkar.Bu örnek Meyve Bahcesi Projesi Çukurca çifcilerine hayırlı olsun Sayın Kaymakam Ayhan Akpay a başarılar diliyorum.