18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARAKOYUNLU - IĞDIR

AKP'li Çalışkan görevden alındı

Iğdır’a bağlı Karakoyunlu İlçesi’nin AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Çalışkan ve yönetim kurulu görevden alındı. Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, ilçe başkanı olmak için 12 kişinin başvurduğunu ve hepsiyle tek tek görüştüğünü söyledi.

Konuyla ilgili Iğdır Polisevi’nde bir açıklama yapan, AK Parti’nin Iğdır’dan sorumlu Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, Karakoyunlu’ya yeni ilçe başkanı olmak için 12 kişinin başvurduğunu, adayların hepsiyle AK Parti İl Yönetimi binasında tek tek görüştüğünü ve adaylardan özgeçmiş aldığını, alınan bu özgeçmişleri Ankara’ya genel merkeze götüreceğini ifade etti.

Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, "Iğdır’a özel olarak, sadece Karakoyunlu için geldim. AK Parti Iğdır İl Başkanı Eyüp Karaçelik, Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş ve Karakoyunlu il genel meclisi üyeleriyle görüştüm. Karakoyunlu İlçesi’nin yeni başkanlığı için 12 aday var. Adayların hepsiyle görüştüm. Kendileriyle ilgili belgeler Ankara’da Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’ya iletilecek. Karakoyunlu ilçe başkanlığına getirilecek partiliyi, partinin MKYK’sı da onaylayacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2005 Cumartesi 19:20:16
Güncelleme :27 Nisan 2005 Çarşamba 12:38:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?