18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARAKOYUNLU - IĞDIR

Karakoyunlu Kaymakamı'na veda yemeği

Tokat’ın Almus İlçesi Kaymakamlığı’na tayini çıkan Iğdır Karakoyunlu İlçesi Kaymakamı Faik Arıcan için veda yemeği düzenlendi.

Iğdır’da Ada Lokantası’nda düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kaymakam Faik Arıcan, "İlk görev yeri atamam doğu bölgesi çıktığında, biraz tedirgindim ve meslekte çok yeniydim. ’Nasip’ dedim ve görevime başladım. Göreve başladığım ilk aylarda birtakım tereddütlerim vardı, ancak Karakoyunlu insanının devlete karşı çok saygılı olduğunu gördüm. Her yerde olabileceği gibi bizde de bir takım ufak-tefek pürüzler olmuştur, şimdi helallik istiyorum. 2 yıllık görevimde büyük bir mutluluk yaşadım" dedi.

Yöneticiliğin, özellikle de kaymakamlık görevinin bir ekip işi olduğuna dikkat çeken Arıcan, belediye başkanı, il genel meclis üyeleri, muhtarlar, köy ihtiyar heyetlerinin bu ekibin en önemli parçası olduğunu belirterek, "Karakoyunlu ilçemizde ve köylerinde güzel işler yapmaya çalıştık. Köylerde yol-su çalışması için uğraş verdik. Emniyet için güzel bir bina tesis ettik. Karakoyunlu’da önemli çalışmalarımız oldu" diye konuştu.

En büyük arzularından birisinin ilçede yapılacak yeni bir okul için temel atma törenine katılmak olduğunu söyleyen Kaymakam Arıcan, ellerindeki kaynakları eşit ve adaletli bir şekilde dağıttıklarını sözlerine ekledi.
Yemekte, Kaymakam Faik Arıcan’a ilçeye yaptığı katkılardan dolayı bir plaket verildi.

IĞDIR (İHA) -
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2004 Pazar 14:00:00
Güncelleme :27 Nisan 2005 Çarşamba 12:42:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?