3
Mayıs
2024
Cuma
KARS
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Arkar Anıhan Resort Hotel

ARKAR ANIHAN Konaklama Tesislerimiz,şehir merkezinde çok katlı oteller yerine,doğa ile iç içe,sakin bir ortamda gecelemeyi tercih eden seçkin gezginleri bekliyor. 
Şehir merkezinin güneyinde ,çevre yoluna bitişik tarlalar arasında,16 dönüm arazi üzerinde tek katlı inşa edilmiş yaklaşık 3300 metre kare kapalı alanlı bir turizm kompleksidir. Şehir merkezinden ve gürültüsünden güney yönünde 3KM uzaklaşarak tesisimize ulaşılır. Önündeki büyük otopark alanını geçerek giriş salonuna ulaşılır. Burada resepsiyon bölümü,yönetim odaları,geniş oturma alanı ve bir bölmeyle ayrılmış toplantı salonu bulunur.

Giriş bölümünden sağa ilerleyerek yemek salonuna geçilir. Hiç kolon bulunmayan,yaklaşık 450 metre kare alanındadır ve 300 den fazla oturma kapasitelidir. Girişinde zarif bir içki servis barı bulunur. Arka tarafı bahçeye açılır ve orada açık havada yemek servisi yapılır. Bitişikte geniş mutfağı büyük ziyafetler için de yeterlidir.

Giriş salonundan veya restorandan arka tarafa yürüyüp,bahçe yollarından geçerek doğrudan yatak odalarına ulaşılır. Girişlerde ayrıca koridor yoktur. Her blokta sekiz önde, sekiz arkada 16 yatak odamız vardır. Toplam altı blokta 96 oda ve 192 yatak kapasitemiz vardır.

Odaların tabanı cilalı çam rabıta döşelidir. Hijyeni ön planda tutuyor,halıyı kaldırıyoruz. Havlu terlikler oda girişinde ücretsiz temin edilmiştir. Bütün odalarımız aynı ebatta olup,her oda bir dar bir geniş iki yatak ve standart mobilya sığacak genişliktedir. Özellikle belirtelim ki,battaniye veya elyaf yorganlar tamamen çarşaf kılıf içindedir ve yatağınızda ne kadar dönerseniz de sizi rahatsız etmez. Küçük buzdolabı (minibar) içki ve meyvelerinizi saklamaya yeterlidir. Dijital alıcılı uzaktan kumandalı televizyon ile ilgili/ilgisiz yüzlerce kanal izleyebilirsiniz. Banyo ve gardrob odanın arka bölümündedir. Saç kurutucu fan ile paralel telefon banyoda,ilave yorgan ve yastık gardrobdadır. Odalar merkezi ısıtmalıdır. Sıcak su devamlı bulunur. Gerek odada gerek banyoda sadece doğal havalandırma imkanı vardır.

Diz üstü bilgisayarınız için kablosuz İnternet ulaşımı vardır. Gerekirse odanıza bir özel bilgisayar (PC) kiralayabilirsiniz. Resepsiyon bölümündeki bilgisayardan e-postanıza ücretsiz göz atabilirsiniz.

Giriş salonunun öbür tarafında bilardo masaları,pinpon masası ve oyun masaları bulunan bir dinlenme salonumuz vardır. Bahçede bir voleybol alanı sezonda faal olacaktır. Etrafta gezinmek ve koşmak için yeterli açık alan bulunmaktadır.

Tesisimiz girişindeki açık otopark yaklaşık 80 küçük araç kapasitelidir. Bir kenarındaki kapalı garajımız ise 24 küçük araç kapasitelidir. Çok soğuk havalarda araç çalıştırmaya yardımcı edevatımız mevcuttur

İlgili Kişi :
Adres1 :Çevre Yolu SSK Kavşağı - KARS
Adres2 :
Posta Kodu :36100
Telefon :+90 474 212 78 00
Faks :+90 474 212 31 58
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.