5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

168. müşteriye pul albümü

PTT teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kars Çarşı Postanesi'nde bugünkü 168. müşteriye kuruluş yıldönümü nedeniyle pul albümü hediye edildi. 

Kent genelindeki etkinlikler sabah saatlerinde Hükümet Konağı önünde Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Valilik makamının da ziyaret edilmesinden sonra Kazımpaşa Caddesi'ndeki Çarşı Postanesi'nde tören düzenlendi. 

Düzenlenen törene; PTT Başmüdür Vekili Serhat Bozkurt, PTT Merkez Müdür Vekili Nursen Bağcı, Çarşı Postanesi Müdürü Remzi Sel, İdari ve Mali Birimler Müdür Vekili Nejla Özadlı, İşletme ve Teknik Birimler Müdürü Faik Markoç katıldı. 

Balonlar ve bayraklarla süslenen postanedeki törende bugünkü 168. müşteri Tuncay Üreyil'e, PTT Başmüdür Vekili Serhat Bozkurt tarafından günün anısına pul albümü hediye edildi. Uzun yıllardır PTT müşterisi olduğunu söyleyen talihli müşteri Tuncay Üreyil, PTT'nin hem hızlı hem de güvenilir hizmet verdiğini söyledi. 

Bugün kendini şanslı hissettiğini de belirten Üreyil, "Çarşı Postanesinde müşteri kalabalığı olmasına rağmen personelin özverili çalışmasıyla hiç aksaklık olmuyor. Bu da bizim burayı tercih etmemize neden oluyor" dedi. 

PTT Başmüdür Vekili Serhat Bozkurt da yaptığı açıklamada, "PTT kurulduğu günden bu yana vatandaşın haberleşmesi konusunda özveri ile görevini yerine getirdi ve getirmeye de devam ediyor. PTT'nin 168 yıllık geçmişinde birçok yenilikler oldu. 

Teşkilatımız çok önemli görevleri yerine getirerek, teknolojik gelişmenin gerisinde kalmadı ve bu gelişmelere ayak uydurarak kendisini her zaman yeniledi. Emeklilerin maaşlarının ödenmesi ve PTT Kargo gibi hizmetlerimiz ise vatandaşlarımızı oldukça sevindirdi" diye konuştu. 

Çarpı Postanesi Müdürü Remzi Sel ise vatandaşların hizmetlerden memnun olmasının büyük bir onur ve gurur olduğunu belirtti. 

Bir yandan tören yapılırken diğer yandan da müşteri hizmetleri sunuldu. İşlemlerin aksamaması, müşterilerin dikkatlerinin dağılmaması için düzenlenen tören kısa sürede bitirildi ve ilgililer görevlerinin başına geçti. Müşteriler, az memurla çok işin yapıldığı Çarşı Postanesinde tıkınmaların yaşanmamasının memnuniyet verici olduğunu ifade ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 13:31:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?