3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

35 yıllık otel yeniden hizmette

RESTORE EDİLEN 35 YILLIK OTEL YENİDEN HİZMETE GİRDİ

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan 35 yıllık Aras oteli, sürdürülen restorasyon çalışmaları sonucu düzenlenen törenle yeniden hizmete açıldı.

Halk Caddesi üzerinde bulunan 30 yataklı otelin açılış törenine İlçe Kaymakamı Ahmet Altunbaş ve İlçe Belediye Başkanı İlhan Özbilen ve çok sayıda esnaf ile halk katıldı. Törende bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ahmet Altunbaş, öncelikle bu otelin işletmecisi olan ve Sarıkamış turizmine hizmet veren sahibi Menderes Akın'a çok teşekkür ettiğini belirtti. Altunbaş "Bilindiği gibi Sarıkamış Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden birisidir. Sarıkamış'taki en önemli sıkıntılardan birisi de yeterli sayıda konaklama ihtiyaçlarının karşılanmamasıydı. Bu ihtiyaçların giderilmesine yönelik atılan ufak ve büyük adımların her türlü yanındayız. İnşallah Sarıkamış'a, Sarıkamış esnafına büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu tesisin sahiplerine çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Sarıkamış İlçe Belediye Başkanı İlhan Özbilen ise konuşmasında "Genç kardeşimizin iş adamı olarak bu güzel mekanı güzel bir şekilde açıp çalıştırması bizleri mutlu etmiştir. Tabii ki bir kayak merkezinin en önemli fonksiyonlarından bir tanesi konaklama ve yol güzergahın kısa olması. Sarıkamış artık belli bir derecede olan bir ilçedir. Kaymakamlarımız hep yeteneklidir. Bizlerin desteğini alarak gençlerimiz hangi işe teşebbüs edecekseler her zaman bizi kendi yanlarında görsünler" dedi.

Aras otelin sahibi ve işletmecisi olan Menderes Akın de "Sarıkamış ilçesinde 35 yıldan beridir vatandaşlara hizmet vermekteydik. Otelimizi restore ederek tam iki yıldızlı otel statüsünde yaparak hizmete sunduk. Amacımız buraya gelen misafirlerimize en iyi bir şekilde hizmet ederek onların biz Sarıkamışlılardan mutlu ayrılmalarıdır" dedi.

RESTORE EDİLEN 35 YILLIK OTEL YENİDEN HİZMETE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 18:41:03
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 19:00:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kenan sondem IP: 88.250.74.xxx Tarih : 26.01.2010 10:23:24

sarıkamış için  büyük hizmettir tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun