6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

AKP adayı Bozkuş'tan açıklama

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Nevzat Bozkuş, 29 Mart yerel seçimleri öncesi yönetim anlayışını ve ilkelerini açıkladı.

Belirlediği politika ve ilkeleri taviz vermeden uygulayacağını belirten Bozkuş, "Yasalar ile verilen görevlerimizi eksiksiz ve zamanında yerine getirmek, yetkilerimizi adil ve yerinde kullanacağınız. Ülkemize, devletimize, ilimize, ilimiz halkına ve vergi verenlere karşı sorumluluklarımızın ve yetim malı yönettiğimizin bilincinde olacağız. Hizmet sunumunda; şeffaflık, hesap verebilirlik, katılımcılık, verimlilik ve vatandaş memnuniyetini esas alacağız. Bilgi ve teknolojiyi en üst seviyede kullanarak bilgi toplumu olmanın gereklerini yerine getireceğiz. Stratejik planlama ve iyi belirlenmiş stratejiler ile kurumsal değişim ve dönüşüm ile kentsel değişim ve dönüşümü sağlıklı bir şekilde yönetmeye özen göstereceğiz. Yöneticilerimizin kişisel gelişimleri dikkate alınarak, günü birlik düşünmeyen, ekip ruhuna inanan, geleceğe odaklanmış, yaratıcı, vizyoner ve büyük düşünen bürokratlar yetişmesine katkıda bulunarak, kurumun kültürünü değiştireceğiz. Ortaya çıkan sorunlara mazaret üretmeden, yasal düzenlemelere uygun, sistematik yaklaşım mantığı ile çözümler üreteceğiz" dedi.

Bozkuş, "Toplumumuza hizmet eden diğer kamu veya özel kurumlar ile işbirliğine önem vereceğiz. Belirlediğimiz politika ve ilkeleri taviz vermeden uygulayacağız, değişen şartlara göre gerektiğinde gözden geçireceğiz. Sunduğumuz hizmetlerde, ürettiğimiz ürünlerde, yerine getirdiğimiz faaliyetlerde sürekli gelişme içinde olacağız. 'Bir günü bir güne eşit olan ziyandadır' düsturunu unutmadan çalışacağız. Bilim sanat ve kültür alanlarında toplumumuza değer katacak insanların yetişmesini desteklemek, ilimizde bilim, kültür ve sanat hayatının gelişmesine katkıda bulunacak programlar yapacağız" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 17:11:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?