5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

AKP'liler iftarda buluştu

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzün, AK Parti Kars Milletvekilleri, il başkanı ve partililerle iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan AK Parti Merkez İlçe Olağan Kongrede güven tazeleyerek yeniden Merkez İlçe Başkanı olan Ahmet Tüzün bir lokantada iftar yemeği verdi. Yemeğe; AK Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven, İl Başkanı Ramazan Karakelle, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, AK Partili Belediye Meclis üyeleri, partinin ilçe başkanları, merkez gençlik ve kadın kolları başkanları ile partililer ve basın mensupları katıldı. 

Sohbet ortamında geçen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzün, kendisini yeniden bu görev layık gördükleri için partililere teşekkür ederek görevini en iyi şekilde sürdüreceği söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 16:38:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa Kara IP: 81.215.62.xxx Tarih : 1.10.2008 10:37:38

sizin de suyunuz ısındı.her zaman papaz pilav yemez.Deniz bitti.deniz feneri başladı.şerbete toplanmış arı gibi sağcı solcu demeden toplanıp yediniz memleketi önce vereceksiniz hesabını.şimdilik yiyin bakalım.