6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Amatöre malzeme yardımı

KARS’TA AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI

Kars İl Özel İdaresi tarafından amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.

Devlet Su İşleri (DSİ) Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törenle il merkezi ve ilçelerinde 312 sporcunun bulunduğu 9 spor kulübüne 150 takım eşofman, 150 çift spor ayakkabısı, 9 ayrı kulübe de forma, krampon, tekmelik ve top verildi. Burada bir açıklama yapan Vali Ahmet Kara, amatör spor kulüplerinin gözbebekleri olduğunu belirterek, yeteri kadar yardım yapamadıklarını söyledi. Vali Kara, “İnşallah bu yardımlar bir ilk olur. Bundan sonra amatör spor kulüplerimizi ve amatör sporcularımızı yeteri kadar yardımlarımız sürecek. Özelliklede saha yönünden zaten utanıyorum. İlimiz bu anlamda çok zayıf durumdadır. Amatör spor kulüpleri, sportif faaliyetlerini yapacak sahalara ve salonlara sahip değiller. Bundan böyle bu konularda gerekeli destekleri vermeye devam edeceğiz. Ben bu konuda sizlere söz veriyorum” dedi.

Özellikle Karsspor’un içinde bulunduğu durama da değinen Vali Kara, “Karsspor gerçek anlamda destek alamıyor. Biz bu konuyla ilgili girişimlerde bulunacağız. Kongre kararı alınmış. Karsspor yönetimi oluştuktan sonra bizlerin yapması gereken desteği tabi ki sağlayacağız. Karsspor’un göz göre göre bir alt kümeye düşmesine bizlerin gönlü razı olmaz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Ahmet Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Sinar, Gençlik ve Spor Müdürü Gürsel Polat ve Sağlık Müdürü Fahri Sevinç tarafından sporculara malzemeleri verildi.

KARS’TA AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2009 Pazar 10:12:05
Güncelleme :13 Aralık 2009 Pazar 10:39:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?