3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Arpaçay bakıma alındı

ARPAÇAY’DA ATATÜRK HEYKELİ, PARK VE HAVUZLARIN BAKIM VE ONARIMI YAPILDI

Kars’ın Arpaçay İlçesi’nde Belediye Başkanlığı’nca Atatürk heykeli, park, süs havuzları ve bahçelerin onarımı yapıldı.

Arpaçay Belediye Başkanlığı uzun yıllardan beri bakım yapılmamış olan Atatürk heykelinin bakım onarımını yaptı. Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, uzun yıllardan beri kaderine terk edilen Atatürk heykeli ve yanında bulunan park ve havuzların bakımını yaparak ilçeye yakışır hale getirdiklerini söyledi.

Başkan Enver Akkaya, Arpaçay’a hizmet etmek için göreve geldiğini ve geceli gündüzlü çalıştıklarını belirtti. Belediye Başkanı Enver Akkaya; “Kıt imkanlar doğrultusunda ilçede birçok projeyi hayata geçirdik. Biz göreve gelirken, hizmet edeceğimizi söylemiştik. İşte gördüğünüz gibi yollar, kaldırımlar, parklar, bahçeler ve içme suyu şebekesi gibi birçok projeyi hayata geçirdik” dedi.

ARPAÇAY HER GEÇEN GÜN DAHADA GELİŞECEK

Arpaçay’ın CHP’li Belediye Başkanı Enver Akkaya, ilçenin her geçen gün daha da geliştiğini ifade etti. Başkan Akkaya; “Belediye olarak çalışmalar yapıyoruz. Bir takım sıkıntılarımız var. Ama bunu da belediyemiz imkanları doğrultusunda çözüyoruz. İşte gördüğünüz gibi Arpaçay Meydanı’nda bulunan Atatürk heykeli zamanla hava koşullarından dolayı tahrip olmuştu Atatürk heykelinin bakım ve onarımını yaptık. Çevre düzenlemesi tamamlandı. Hükümet konağı karşısında bulunan havuz ve parkların düzenlemesi yapıldı. Havuzları faaliyete geçirdik. İlçe merkezinde bulunan parkları yeniden vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” diye konuştu.

Arpaçay Belediye Başkanlığı’nca daha öncede ilçe merkezinde asfalt yol ve kaldırım çalışmaları yapılmıştı.

İlçenin kanalizasyon ve içme suyu şebekesi çalışmalarının da yüzde 80 oranında tamamlandığı kaydedildi.

ARPAÇAY’DA ATATÜRK HEYKELİ, PARK VE HAVUZLARIN BAKIM VE ONARIMI YAPILDI
ARPAÇAY’DA ATATÜRK HEYKELİ, PARK VE HAVUZLARIN BAKIM VE ONARIMI YAPILDI
ARPAÇAY’DA ATATÜRK HEYKELİ, PARK VE HAVUZLARIN BAKIM VE ONARIMI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 15:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muharrem polat IP: 78.183.37.xxx Tarih : 26.10.2010 22:04:55

Sayın başkanım yapmış oldugunuz hizmetlerden dolayı size çok teşşekkür ederim ben bir arpaçaylı olarak sizin iyi hizmet vericeyinize cani gönülden inanıyorum sizden tekbir ricam var birde şü kasaplara el atsanız hastalıklı hayvanları köyler den toplayıp kesipte vatan daşa yediriyorlar ama ben inanıyorum siz bu işe bir el atarsınız saygılarımla