6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Atatürkçü Düşünce'den çocuk oyunu

Atatükçü Düşünce Derneği (ADD) Kars Şubesi çocuklara yönelik 2 tiyatro oyunu organize etti.

Kars Belediyesi Kars Sanat Merkezi’nde İzmit Tiyatro Birikim ADD’nin organizesiyle çocuklar için iki oyun sahneledi. Fethi Çeviker ile Bülent Kavas’ın küresel ısınma üzerine yazdığı Dakı ve Kraft (Tek Mevsim) isimli müzikal çocuk oyununu ile Haldun Taner’in yazdığı, Sevim Isık’ın yönettiği ‘Günün Adamı’ adlı komedi oyunu büyük beğeni topladı.

Çocuklar tiyatroya büyük ilgi gösterdi. Tıka basa dolan salonda tiyatro zevkini tadan çocuklar aynı zamanda da dünyanın önemli sorunlarını bir kez daha öğrenmiş oldular. Hem kahkaha attılar hem de verilen mesajları anında alma fırsatı buldular. Çocuklar ADD yöneticilerine de teşekkür ettiler.

ADD Kars Şube Başkanı Özfer Koçak, tiyatro oyunlarına gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyleyerek, “Ailelerimiz çocuklar için sahnelenen iki tiyatro oyununa da büyük önem verdiler. Çocuklarını alarak salona getirdiler. Bizlere teşekkür ederek bu tür organizasyonların devamını istediler. Bizlerde her yıl olduğu gibi bu yıl da böyle bir organizasyonda görev almaktan mutlu olduğumuzu ilettik. Ayrıca, İzmit Tiyatro Birikim ekibine de çok teşekkür ediyoruz. Bizleri kırmayarak Kars’ımıza gelip çocuklarımıza önemli konuları anlattılar ve öğrettiler. Bu tür etkinliklerimiz yine devam edecek” dedi.

Ailelerde ADD Kars Şube Başkanı Özfer Koçak’a teşekkürlerini ilettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 11:51:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?