6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Babalar Günü'nü kutladılar

Sarıkamışlı kızlar, 3 yıl önce Sarıkamış'ta, 13 Haziran 2009 günü de Kars'ta buluştukları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Babalar Günü'nü kutladılar.

 9 yıl önce kaybettiği babasının özlemini 3 yıl önce Başbakana sarılarak gideren Kevser Haksever, Babalar Günü'nü kutladığı Başbakanı öz babası yerine koyduğunu söyledi.


Sarıkamış Erenler Mahallesi'nde ikamet eden Fevzi Paşa İlköğretim Okulu öğrencilerinden Kevser Haksever arkadaşları Yağmur Melek Ateşçi, Yıldız Çetinkaya, Rumeysa Çamlı, Elif Çetinkaya ve Duygunur Çakal ile birlikte 2006 yılında Sarıkamış şehitlerini anma programı için Sarıkamış'a giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la buluştu. O gün aralarında geçen sohbette konuşulanlar ve yaşananlar Sarıkamışlı kızları, 13 Haziran 2009 günü de Başbakan Erdoğan'la bir araya getirdi. İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Salonu'nda yapılan AK Parti Kars İl Teşkilatı'nın 3. Olağan Kongresi'ndeki buluşmada da duygulu anlar yaşandı.


Kevser Haksever ve arkadaşları Başbakan Erdoğan'ı kendilerine gösterdiği ilgi ve şefkatten dolayı unutmadılar ve Babalar Günü'nü kutladılar. Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu çerçeveyi, 3 yıl önce hediye ettiği oyuncak bebeği ve diğer hediyeleri bir araya toplayan Kevser Haksever arkadaşlarını evine davet ederek Başbakana olan sevgilerini dile getirdiler. "Sayın Başbakanım Babalar Gününüz kutlu olsun" yazısını da Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafının üzerine koyan Kevser Haksever, Başbakanla 3 yıl önce Sarıkamış'taki buluşmalarını ve aralarında geçen konuşmaları anlattı.


Babasız büyüyen Kevser, Başbakan Erdoğan'ın 3 yıl önce 'Baban ne iş yapıyor' sorusuna güçlükle cevap verdiğini ve babasının öldüğünü söylemesi üzerine Başbakan'ın da duygulandığı söyledi. Başbakanın bunun üzerine kendisine sıkı sıkıya sarıldığını ve sonra da babasını hatırladığını da ifade eden Kevser, "Başbakanımız bana öyle bir sarıldı ki gerçekten babam sarılıyor gibi hissettim. Babamın eksikliğini o gün sanki hiç hissetmemiştim. Çok duygulandım. Başbakanımızı babamın yerine koydum ve arkadaşlarımla
Başbakanımızın Babalar Günü'nü kutluyoruz. Babamızı nasıl seviyorsak Başbakanımızı da öyle seviyoruz." dedi.
Kevser, daha sonda arkadaşlarıyla birlikte Başbakan Erdoğan'a dua etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 14:01:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?