2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Bahara ilginç karşılama

BAHARIN GELİŞİNİ KARLI PEKMEZ YİYEREK KARŞILADILAR

Kars'ın Sarıkamış ilçesi Bayraktepe Kayak Merkezi'ndeki kayak antrenörleri ve Kayak Öğretmenleri Derneği'nin kayak hocaları, bahar mevsiminin gelmesini karlı pekmez yiyerek karşıladılar.

Bayraktepe Kayak Merkezi kayak hocaları, ilk olarak ellerine aldıkları kapların içerisini taneli temiz karı doldurup üzerine pekmez dökerek yediler. Barış Yanardağ, Sarıkamış'ın kristal karı ve sarı çamlarıyla dünyada ünlü olduğunu anlattı. İlkbaharla birlikte kristal kar ile pekmez yemenin çok zevkli olduğunu anlatan Yanardağ "Bunu bütün kayak severlere tavsiye ediyoruz. Karla beraber pekmez yediğinizde gerçekten çok da güzel bir tadı var bundan keyif alacaksınız. Bu da Sarıkamış ilçemizin bir

güzelliği. Pekmezin içerisindeki enerjiden dolayı kendimi çok zinde hissettim. Karla pekmezden çok güzel bir tat aldığımı düşünüyorum" dedi.

Kayak öğretmenleri karla pekmezi yedikten sonra üzerlerinde bulunan kayak elbiselerini çıkartarak vücutlarına yerden aldıkları karları sürtmeye başladılar. Bunlardan sınırlı kalmayan kayak hocaları daha sonra ikinci etabın yanında bulunan kafenin önünde çeşitli hareketler yaptılar.

BAHARIN GELİŞİNİ KARLI PEKMEZ YİYEREK KARŞILADILAR
BAHARIN GELİŞİNİ KARLI PEKMEZ YİYEREK KARŞILADILAR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 12:40:05
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 16:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?