6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Bakü-Kars arası uçuşlar başlıyor

Azerbaycan'ın Kars Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu, Bakü-Kars direkt uçak seferlerinin 25 Mayıs'ta kesintisiz olarak başlayacağını söyledi.


Azerbaycan Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu, Azerbaycan Havayolları'nın teknik çalışmalarını tamamlama aşamasında olduğunu belirterek, "21 Temmuz 2008 tarihinde başlayan uçak seferleri Aralık ayında kış nedeniyle durdurulmuştu. Konsolosluğumuzun yeniden yapmış olduğu girişimler sonucunda Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in de özel talimatıyla 25 Mayıs'ta Azerbaycan Havayolları şirketinin yeni almış olduğu az yolcu kapasiteli uçaklarla Bakü-Kars direkt uçak seferleri tekrar başlayacaktır" dedi.


Bakü-Kars direkt uçak seferlerinin yapılıyor olmasından vatandaşların memnuniyet duyduğunu da ifade eden Sultanoğlu, şunları söyledi:
"Başkonsolosluğumuza bağlı 17 il ve Türkiye'nin her yerinden Azerbaycan'a gitmek isteyen, akrabalarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar buradan uçuşlarını gerçekleştirebileceklerdir. Azerbaycan ve Türkiye ile münasebetleri olan işadamlarımız da 25 Mayıs'tan itibaren havayoluyla rahat gidip gelebilmenin mutluluğunu yaşayacaklar

İha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 15:10:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?