5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Başarılı polislere teşekkür belgesi

Kars Emniyet Müdürlüğü’nde, görevlerinde üstün başarı sağlayan 21 polis memuru teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. 

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Görevlerinde göstermiş oldukları üstün başarı, gayret ve çalışmalardan dolayı Polis Memurları, Kemal Kahraman, Murat Coşkun, Ertuğrul Baykurt, Harun Sevci, Ekrem Yıldırım, Murat Akbulut, Zeynep Yılmaz, İbrahim Coşkun, İsa Durna, Lokman Yüce, Mehmet Yazılıtaş, Ahmet Günal, Aydın Kal, Serkan Uluşen, Aytuğrul Karabağ, Lütfiye Melek Uzun, Sefer Melih Aykaç, Özkan Çoraklı, Emine Durmaz, Yusuf Dursun ve Fatih Demir, İl Emniyet Müdürümüz Sayın İbrahim Demirci tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirilmiştir” denildi. 

Polis memurlarının teşekkür belgeleri ise Emniyet Müdür Yardımcıları Cengiz Oktay Ateş, İlhan Gündoğan ve Yaşar Ataseven tarafından verildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 20:16:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuğçe sürücü IP: 78.173.208.xxx Tarih : 25.05.2010 11:42:17

kars emniyet müd.yrd sı Oktay Cengiz Ateş beyin 22 mayıs 2005 tarihinde işlenen işadamı MEHMET ASLANDAĞ cinayetinden 2007yılında 3yıl 4ay kesinleşmiş hapis cezası yokmuydu? ama tarihlere bakınca görüyorumki görevine aynen devam etmiş,pardon tek değişiklik uşaktan karsa tayin edilmiş..aradaki hapis cezası ne oldu?