6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Başkan arıtma tesisini gezdi

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Çöp Arıtma Tesislerinin modern hale getirileceği bölgede yaptığı incelemede, çalışmaları hızlandıracaklarını ve kısa sürede çöp sorununun üstesinden geleceklerini söyledi.

Bozkuş, geçtiğimiz günlerde Çöp Arıtma Tesisi ve çöp toplama alanında incelemelerde bulundu. “Şehir ve ilçelerimizdeki nüfusumuzun artmasıyla en büyük problemlerden birisi insanların günlük olarak tüketim sonucu ürettikleri çöplerdir” diyen Bozkuş, “Sadece insanlar tarafından tüketim sonucu üretilen bu devasa kirlilik insanlığın tek yaşama alanı olan dünyayı çok ciddi bir şekilde tehdit etmektedir” diye konuştu.

Bozkuş daha sonra şunları söyledi:

“Çöp Arıtma Tesisinde yapmış olduğumuz incelemede biran önce tesisi hızlı bir şekilde faaliyete geçirmek için çalışmaları hızlandıracağız. Şehirdeki toplanan çöplerin, çöp toplama alanındaki arıtma merkezinde tekrar milli servetimize dönüştürülmesini sağlayacağız. Bunun vereceği gelir katkısı doğrultusunda ilimizi, temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşturacağız. Bu çalışmalar kısa sürede tamamlayacak ve şehrimizin sorunlarından biri olan çöp sorununu hızlı bir şekilde çözümlenecektir. Bu doğrultuda gerekli çalışmalar başlatılmıştır” diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 15:09:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?