6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Başkan Bozkuş'tan yeni yıl mesajı

BAŞKAN NEVZAT BOZKUŞ'TAN YENİ YIL MESAJI

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, yayınladığı mesajında yeni yılın Türk milletine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Bozkuş, her yeni yılla birlikte umutların tazelendiği ve iyimser beklentilerin arttığını söyledi. Başkan Bozkuş, “Daha gelişmiş, kalkınmış, borçlarından kurtulmuş, üreten bir Kars'ta yaşamak hepimizin ortak dileğidir. Tamamladığımız 2009 yılında, ilimizin öncelikli ve önemli sorunlarının tespitini yaparak siz saygıdeğer vatandaşlarımın günlük hayatını kolaylaştıracak her alanda çözümler geliştirmeye çalıştık. Temizlik hizmetlerinden altyapıya kadar, temel hizmetlerimizde de yaygınlık, etkinlik ve kaliteyi daha da artırdık” dedi.

Başkan Bozkuş, yeni yılda da kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve tüm toplum kesimlerinin birlikte çalışması ile 2010 yılının Kars için sosyal, kültürel ve ekonomik alanda bir atılım yılı olacağına inandığını belirtti. Bozkuş, “Türkiye'nin daha aydınlık yarınlara ulaşması ve daha gelişmiş bir Kars'ta yaşamak için hep birlikte çalışmamız, dayanışma içinde olmamız ve kendimize inanmamız gerekiyor. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öngördüğü muasır medeniyet düzeyinin üzerine erişme hedefine milletçe birbirimizi sevmemiz, birbirimize kardeşçe yaklaşmamız, dayanışma içinde olmamız, görevimizi, işimizi daha iyi yapmamız, çok çalışmamız halinde daha kolay ulaşacağımıza inanıyorum. 2010 yılının ilimize, ülkemize ve dünyaya; barış ve esenlik, tüm insanlara başarı, sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 10:34:04
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 12:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?