2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Başkan kaldırım süpürdü

KARS'TA TEMİZLİK KAMPANYASI

Kars Belediye Başkanlığı temizlik kampanyası başlattı.

Kars Belediye Başkanlığı'nca başlatılan temizlik kampanyası belediye çalışanları da katıldı.

'Temiz bir toplumda yaşamak hepimizin hakkı olmalı. Temiz bir toplum oluşturmak için önce herkes dükkanının ve evinin önünü süpürmeli' sloganıyla başlatılan temizlik kampanyasında Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş eline süpürge alarak kaldırımları süpürdü.

Kars merkez de bulunan 14 ayrı noktadan başlatılan temizlik kampanyasına vatandaşlarda eşik etti.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; çöp toplama alanlarını düzenli olarak kontrol edip, çöpler alınıyor, vatandaşların çevre konusunda daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Başkan Bozkuş; "Kıştan çıktık, yaza doğru giriyoruz. Çevremizi temiz tutma anlamında Kars halkına hemşerilerimize bir mesaj verme yani temizlik noktasında sadece belediye ile belediye personeliyle sadece bu işlerin yürümeyeceğini herkes bilmelidir" dedi.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; "Vatandaşların temizlik konusunda duyarlı olması gerekiyor. Vatandaşların çöplerini sağlıklı alabilmek için saatler belirlemişiz. Ama vatandaşlarımız çöplerini gelişi güzel kaldırımlara bırakıyorlar. Yani bir şehrin temizliği sadece belediye ile olmaz. Bu şehirde yaşayan herkes duyarlı olmalıdır. Temiz bir Kars için ele ele vermeliyiz" diye konuştu.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'unda katıldığı temizlik kampanyası şehrin 14 noktasında yapıldı. Belediye çalışanları ellerine aldıkları çöp poşetleriyle süpürgelerle, küreklerle kaldırımlarda çöpleri temizlediler. Belediye'nin başlattığı kampanya vatandaşlarda destek verdi.

KARS'TA TEMİZLİK KAMPANYASI
KARS'TA TEMİZLİK KAMPANYASI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 16:02:00
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 20:11:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?