5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Başkan'dan işadamına teşekkür

Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, her fırsatta yardım elini doğup büyüdüğü Kars’a uzatan işadamı İsmail Aytemiz’e teşekkür etti. 

Başkan Alibeyoğlu, Karslı işadamı İsmail Aytemiz’in son olarak Ramazan Bayramında ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılması için 30 bin YTL gönderdiğini hatırlatarak, “Hemşehrimiz İsmail Aytemiz doğup büyüdüğü bu toprakları asla yalnız bırakmadı. Kentimize en iyi maddi imkanları sağladı.
 

Bizleri asla ve asla çaresiz bırakmadı. Spordan eğitime varana kadar onlarca yatırım yaptı. İlimizi ilk defa babasının adını verdiği Gül Ahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi’ne kavuşturdu. Yetmedi bu okula bir de yurt yaptı. Dev yatırımlarına devam etti ve Doğu’nun en modern spor tesisini yaptı. Biz de Belediye meclis kararıyla gururla spor tesisine adını verdik. İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı şu anda hem en önemli organizasyonlara ev sahipliği yapıyor hem de spor aktivitelerine tanıklık ediyor. Bunun yanında daha bir çok hizmeti bulunan İsmail Aytemiz’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Geçtiğimiz günlerde de Ramazan bayramı öncesinde 30 bin YTL göndererek ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmasını sağladı. Bizlerde Belediye olarak İsmail Aytemiz’in gönderdiği yardım paralarını dağıttık” dedi. 

Başkan Alibeyoğlu, ayrıca, geçtiğimiz günlerde Kars’ın Kuş Cenneti olarak adlandırılan Kuyucuk Gölü’nde Kuzey Doğa Derneği’nin ilkini düzenlediği festivale de maddi imkan sağladığını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 12:26:15
Güncelleme :12 Ekim 2008 Pazar 12:28:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DEVRİM IP: 88.250.74.xxx Tarih : 16.10.2008 13:54:20

KARSLI DUYARLI BÖYLE BİR HEMŞERİMİZİN OLDUĞU İÇİN ÇOK MUTLUYUM.HİÇ BİR ZAMAN KARS İÇİN YARDIMLARINI ESİRGEMEYİP HER SEFERİNDE KARSA BİRŞEYLER YAPMAK İÇİN YÜREĞİ ÇARPAN İSMAİL AYTEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM.