4
Mayıs
2024
Cumartesi
KARS

Bayraktepe doldu, taştı

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Bayraktepe Kayak Merkezi, Sömestri tatili ile birlikte kayak severlerle dolup taştı.

Oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaşırken şehir içinde ki pansiyonlarda da yer kalmadı. Tatili fırsat bilen kayak severler Sarıkamış’a akın ettiler.

İzmir’in Urla ilçesinden babası ile tatile gelen Figen Yarkış, “Babamla geldim iki gündür buradayım. Kayak yapmayı da burada öğrendim. Burası çok güzel ve karı şeker gibi kristal kar diyorlar kartopu bile olmuyor ama çok güzel karı var” dedi.
 

Ce-mar Toprak Otel Yönetim Kurul Üyesi ve Satış Koordinatör Berşa Mar ise otelin tatille birlikte dolduğunu boş odaların bulunmadığını bütün pistlerin dolduğunu ve telesiyejin hiç boş dönmediğini kaydetti.

Berşa Mat, “Buraya Türkiye den ve dünyanın birkaç ülkesinden yerli ve yabancı turistler geliyor. Gelen turistlerin yanı sıra bir çok ünlülerde otelimize gelerek burada kaldılar. Şuanda gelen kayak severler ve misafirlerimiz telesiyejlere binerek yukarılardan izleyerek adeta gezinti yapıyorlar.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2012 Çarşamba 18:20:05
Güncelleme :25 Ocak 2012 Çarşamba 18:26:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?