3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Bayraktepe şenlendi!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Bayraktepe Kayak Merkezi, sömestr tatili için gelen öğrenciler ve aileleriyle doldu taştı.

Bayraktepe Kayak Merkezi yurdun dört bir yanından gelen kayak severlerin akınına uğradı. Sömestr tatilini fırsat bilen aileler çocuklarıyla birlikte geldiği kayak merkezinde gönüllerince eğlenirken, bazılarının kızaklardan düşmesi ilginç görüntüler oluşturuyor. Kimi aileler çocuklarını kucaklarına alarak kızaklarla kayarken, kimileri ise kızakların iplerinden tutarak çocuklarını kaydırıyor.

Kars'tan gelen 6 yaşındaki Yaren Şair isimli çocuk, annesinin kızağının ipini bir anda elinde bırakması sonucu bir vatandaşa çarparak yaralanmasına neden oldu. Ayağının acıdığını belirten Şair, gazeteciyle röportaj yaptığı sırada ağladı. Bir anda gözyaşları içerisinde hıçkırıklarla ağlamaya başlayan Şair, "Abı orda duruyordular. Biz de hızla geliyorduk onlara çarptık. Ayağım çok acıdı" dedi.

Türkiye'nin çeşitli illerinden aileleriyle birlikte kayak yapmak için gelenler arasında bulunan Özge Seyman isimli bayan ise Sarıkamış ilçesinin çok güzel olduğunu söyledi. Seyman, "Sömestri tatili için geldik. Tatilimizi böyle bir yerde geçirelim dedik. Gerçekten çok güzel bir yer. İzmir'de böyle karı görmek mümkün değildir. Gerçekten çok güzel bir ortam var. Böyle bir güzelliği başka bir yerde göremeyiz sanıyorum” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2010 Cumartesi 16:31:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?