6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Bayraktepe'ye turist akını

Sarıkamış Bayraktepe Kayak Merkezi yerli ve yabancı turistlerin akına uğradı.

Turistler Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde karın az olması nedeniyle Sarıkamış Bayraktepe Kayak Merkezi'ne günü birlik gidip geliyor. Erzurumlu kayak öğretmeni Oğuzhan Demir, "Sarıkamış'a günü birlik geldik. Turistleri buraya getirdik. Erzurum'da kar geçen yıla oranla daha az olduğu için turistleri buraya getirdik. Burada da kar oranı düşük. Ama burada yapı itibariyle az bir karla da kayılabiliyor" dedi.

Bayraktepe Kayak Merkezi'nin kayak yapılabilecek en iyi pistlere sahip olduğunu belirten Kar-Sar-Tur- A.Ş. Genel Müdürü Zafer Atakan ise, "Alpler'de bulunan kristal kar burada bulunmaktadır. Burası ismi her yerde duyulur bir kayak merkezidir" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 13:42:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bünyamin çelik IP: 88.243.188.xxx Tarih : 14.01.2009 17:41:28

hemşerilerime izmirden selamlar kars sarıkamış turizim müdürüne katılıyorum ama kendileri kusura bakmasın eleştiriyorumda önce kendilerini sonrada mecliste bulunan milletvekillerinide kınıyorum çünkü kars için hiç birşey yapmıyorlar o kar türkiyenin herhangi bir ilinde olsa orayı paris ederlerdi tanıtım sıfır organizasyon sıfır biraz olsun destek versinler tanıtım tanıtım tanıtım selamlar saygılar