2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Bayram pazarı kuruldu

KARS’TA BAYRAM PAZARI KURULDU

Kars’ta her yıl Kurban Bayramı öncesi kurulan bayram pazarında, tezgahlar açıldı.

Merkez Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan ve özellikle dar gelirli vatandaşların bayramlık ihtiyacını karşılamak için tercih ettiği bayram pazarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Esnafın tezgahlarını kurduğu bayram pazarı havalarında sıcak gitmesiyle birlikte vatandaşların uğrak yeri oldu. Tezgahları dolaşan vatandaşlar bayram alışverişini yapmaya başladı. Giyimden kolonyaya kadar aradığı her şeyi pazarda bulan vatandaşlar fiyatların normal olduğunu söylediler.

Özellikle bayrama son iki gün kala yoğunluğun artacağını söyleyen esnaf, vatandaşların gösterdiği ilgiden son derece memnun.

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Burulday, bayram pazarı gezerek esnaf tan bilgi aldı.

Satışların nasıl olduğunu soran KARSESOB Başkanı Adem Burulday; “Esnafımız son iki günün daha yoğun olacağını söylüyor. Piyasada canlılık var. Esnaf satıştan şuan için memnun. Ama bayrama 1 gün kala Pazar esnafının işlerinin daha yoğun olacağına inanıyorum dedi.

Esnaf ile sohbet eden KARSESOB Başkanı Adem Burulday, daha sonra Pazar yerinden ayrıldı.

Kars’ta Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Bayram Pazarı arife günü akşama kadar açık kalacak. Özellikle fiyatların ucuz olması vatandaşları bayram pazarına yönlendiriyor.

KARS’TA BAYRAM PAZARI KURULDU
KARS’TA BAYRAM PAZARI KURULDU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2010 Cumartesi 15:27:05
Güncelleme :13 Kasım 2010 Cumartesi 16:56:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?