2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Bayram sevincini erken yaşadılar

KARS’TA ENGELLİ ÖĞRENCİLERE BAYRAM HEDİYESİ VERİLDİ

Kars’ta 75. Yıl Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerine Kars Belediye Başkanlığı’nca bayram hediyesi verildi.

75. Yıl Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi okula öğrencilerini Belediye Başkan Yardımcısı Cihangir Umurbek, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un eşi Nurhayat Bozkuş, Okul Dernek Başkanı Sıdıka Ertaş, Dernek Üyeleri, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Cevahir Beyribey, ve Kadın Çalışmaları Birim Yetkilisi Rukiye Erdoğdu, ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler.

Kars Belediye Başkan Yardımcısı Cihangir Umurbek, 75. Yıl Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek burada eğitim gören öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin sevgi yumağıyla karşılaşan Başkan Yardımcısı Cihangir Umurbek, bir süre öğrencilerle ilgilendi. Daha sonra okul yöneticilerinden okul hakkında bilgiler alan Umurbek, yanında getirdiği çeşitli hediyeleri öğrencilere vererek bayram öncesinde öğrencileri sevindirdi.

Öte yandan Belediye Başkanlığı’nın girişimleriyle İstanbul’da yaşayan yardımsever Gülten Erdem’in göndermiş olduğu ayakkabılarda 75. Yıl Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerine dağıtıldı.

BELEDİYE BAŞKANININ EŞİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Kars Belediye Başkanı nevzat Bozkuş’un eşi Nurhayat Bozkuş, Başkan yardımcısı Cihangir Umurbek ile beraber gittiği okulda zihinsel engelli çocuklara yakın ilgi gösterdi. Çocuklarla birlikte olan Nurhayat Bozkuş, herkesin bir gün engelli olabileceğine dikkat çekti

Nurhayat Bozkuş, “75. Yıl Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerini düzenli olarak ziyaret ediyorum. Bu okulda öğrenim gören zihinsel engelli çocuklarımızı yalnız bırakmamak onlara destek olmak için sık sık bir araya geliyoruz. Bunlar bizim çocuklarımız ve bunlara sahip çıkmak zorundayız” dedi.

KARS’TA ENGELLİ ÖĞRENCİLERE BAYRAM HEDİYESİ VERİLDİ
KARS’TA ENGELLİ ÖĞRENCİLERE BAYRAM HEDİYESİ VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2010 Cumartesi 15:37:03
Güncelleme :13 Kasım 2010 Cumartesi 16:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?