2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Belediye personeli bayramlaştı

BELEDİYE PERSONELİ BAYRAMLAŞTI

Kars Belediye Başkanlığı hizmet binasında personelle bayramlaşma töreni düzenlendi.

Törene Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven, AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, BelediyeBaşkan Yardımcıları İsrafil Çakaz, Cihangir Umurberk, şube müdürleri, personel ve muhtarlar katıldı.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, işçilerin en kısa sürede ikramiyelerinizi ödemeye çalışacaklarını söyledi.

Başkan Nevzat Bozkuş, “Belediyemizde çalışan arkadaşlarımızın ikramiye konusunda sıkıntılarının olduğunu, gerek milletvekillerimize, gerekse yukarıya bildirmişiz. Bu konu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Sendika başkanımız zaman zaman geliyor. Sizlerin haklarını bizden talep ediyor. Biz muhakkak ikramiyeleriniz ödeyeceğiz. Gayrimenkullerin üzerinde haciz kararı var, satıp sizlerin ikramiyelerini ödemeye çalışıyoruz. Ama hacizler kalkmadığı içinde ‘tapuyu verin bizde size aldığınız arsanın parasını verelim’ karşı taraf söylüyor. Bunlardan hepinizin haberi olmuyor. Dükkan satıyoruz öyle, arsa satıyoruz öyle bunlar çözülmediği sürece gayrimenkulleri de satamıyoruz. Ama sonuç itibariyle milletvekillerimizde burada biz merkezi hükümetimiz vasıtası ile bu sorunu da çözeceğiz. Sizlerin hepinizin ikramiyelerini yani en kısa süre içerisinde ödemeye çalışacağız. Bunlardan haberiniz olsun. İkramiye sizlerin hakkıdır. Muhakkak alacaksınız bundan hiç kimsenin endişesi olmasın ” dedi.

HER AY 770 BİN LİRA İLLER BANKASI’NA KESİLİYOR

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, her ay İller Bankası’na 770 Bin lira kesildiğini ifade etti. Belediye Başkanı Bozkuş, bunca olumsuzluklara rağmen sitem etmediklerini, her ay belediye çalışanlarının maaşlarını ödediklerini vurguladı.

Başkan Bozkuş, “Belediyemizin durumunu bizden, sizler daha iyi biliyorsunuz. Bu sıkıntılı ekonomik şartlar içerisinde hepinizin her ay hiç eksiksiz maaşlarını vermeye çalışıyoruz. Fakat burası bir işletmedir. 76 bin nüfusu bulunan bir ilde işletmecilik hizmeti veriyoruz. Bütün şube müdürlükleri her gün para harcıyor. Haklı olarak araçlar olsun, akaryakıt olsun, diğer birimlerinde günlük para harcaması oluyor. Günlük gelirlerle giderler arasında dengeyi kurmaya çalışıyoruz. Sizde biliyorsunuz ayda 1 milyon 200 bin lira para gelmesi gerekirken İller Bankası’ndan geçmişteki borçlardan dolayı yapılandırmaya gidilmiş, 770 bin lira para kesiliyor. Geri kalanın üzeri tamamlanarak 800 bin civarında sizlere maaş dağıtıyoruz. Ve bu sıkıntılı ekonomik şartlar içerisinde biz mümkün mertebe sizin her ay maşlarınızı vermeye çalışıyoruz. Nedeni çünkü hepinizin çoluk çocuğu var ve bakmakla yükümlü olduğunuz aileleriniz var onlara karşı hiç olmazsa gittiğinizde ekmeği götürmek veya manavın kasabın önünden geçerken rahat bir şekilde geçmenizi sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Daha sonra Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Milletvekilleri Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven, İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Başkan Yardımcıları İsrafil Çakaz ve Cihangir Umurberk belediye personeliyle bayramlaşarak çikolata ikram ettiler.

Belediye personelinin geçmiş döneme nazaran törende tam kadro hazır bulunması dikkat çekti.

BELEDİYE PERSONELİ BAYRAMLAŞTI
BELEDİYE PERSONELİ BAYRAMLAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2010 Cuma 12:39:04
Güncelleme :10 Eylül 2010 Cuma 12:44:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?