3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Belediyeden bayram hediyesi!

BELEDİYE MADDİ DURUMU İYİ OLMAYAN BİR KİŞİYE HALI ALDI

Kars Belediye Başkanlığı’nca maddi durumu iyi olamayan bir aileye halı alındı.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un direktifleriyle alınan halı, Bülbül Mahallesi’nde oturan Zeytin Baylasın isimli vatandaşın evine belediye personeli tarafından götürülerek verildi.

Belediye personeli karşısında gören Zeytin Baylasın’ın sevinci görülmeye değerdi. İki gözlü bir evde oturan Zeytin Balyasın’ın eşi çalışmıyor. 3 çocuk annesi Zeytin Baylasın, belediye tarafından alınarak kendisine verilen haklının bayram hediye olduğunu söyledi.

Zeytin Baylasın; “Belediye Başkanı mahallemize gelmişti. Bizimde evimizi ziyaret etti. Evi gören başkan bana bir halı alıp göndereceğini söyledi. O gün çok sevindim. Çünkü ilk kez bir Belediye Başkanı evime gelmiş ve bana halı alacağını söylemişti. Ve çok kısa sürede belediye personeli halımı getirerek bana verdiler. Çok mutluyum. Belediye başkanına buradan teşekkür ediyor. Bu halı bana bayrak hediyesi oldu” dedi.

Bülbül mahallesinde oturan Zeytin Baylasın’ın eşi ara işlerinde çalışarak kazandığı parayla ailesine bakıyor. Zeytin Baylasın’ın 2’si kız 1’i oğlan 3 çocuğu bulunuyor.

BELEDİYE MADDİ DURUMU İYİ OLMAYAN BİR KİŞİYE HALI ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 09:49:04
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 10:05:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yaşar Yılmaz IP: 88.230.24.xxx Tarih : 8.09.2010 10:31:06

İnsanda biraz utanma olur(İHA'da).Bunun haber değeri yoktur,bir de verdiğiniz halı kaç m2 ve kaç kuruşluk ki o bayanı haber konusu yapıp toplum önünde rencide ediyorsunuz,teşhir ediyorsunuz,ne belediyeye ne de bu yanlı(haber fukaralığı çeken) İHA'ya yakışıyor,çok ayıp.