7
Mayıs
2024
Salı
KARS

Belediyeden şoförlere uyarı

Kars Belediyesi'nce şehir içi trafiğinde araç kullanan şoförleri uyarmak amacıyla bir toplantı düzenledi.


Kars Belediyesi Kars Sanat Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Dünyamalı Demir ve sürücüler katıldı. Toplantıda şoförlerin sorunlarını dinleyen Demir, yaya ve araç sürücülerine saygılı olmalarını, disiplin ve trafik kurallarına riayet etmelerini istedi.


Başkan Yardımcısı Dünyamalı Demir, “Biz halkın refahı için elimizden geleni yapmak zorundayız. Bu zorunluluğumuzu da personelimizle paylaşarak yerine getiriyoruz. Trafik yaşamımızda büyük önem arz etmektedir. Bunun içindir ki bu konularda şoförlerimizi uyarıyoruz. Trafiğin sıkışmaması için çöp araçlarının caddelerin sakin zamanında çöp almaları ve fırın araçlarının trafiği aksatmayacak şekilde park etmeleri gerekiyor.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2007 Salı 14:34:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERCİYES ULUÇ IP: 85.107.179.xxx Tarih : 3.09.2007 22:17:20

Herşey iyi hoşta bu araba nee çöp arabası nede fırıncı arabası sayın arkadaşlar bu bildiğimiz yük kamyonu siz bunu karsta şehir içine sokmazsanız sizin ne ununuz gelir nede diyer ihtiyaçlarınız sonuçta HERŞEY BU KAMYONLARIN SIRTINDA GELİYOR unutmayın KARS KAMYONCULARI ADINA YAZILMIŞTIR (SAYGILAR)