3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Belediyeye çirkin saldırı

Kars Belediye Başkanlığı hizmet binasına çirkin bir saldırı düzenlendi.

Alınan bilgilere göre, gece saat 02.00 sıralarında belediye binası önünü gelen D.İ. isimli vatandaş olduğu belirtilen kişi binanın camlarını kırdı. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri D.İ.'yi önce sağlık kontrolü için hastaneye, sonra da ifadesi almak için karakola götürdüğü belirtildi.

Olaydan sonra belediye hizmet binasına gelen Başkan Yardımcısı İsrafil Çakaz, camları kıran şahsın alkollü olduğunu kaydetti. Çakaz, “Arkadaşımız alkol almış ve oteller bölgesinde çalıştırdığı oteli belediyenin kapattığını bahane ederek, binanın giriş kısmında bulunan camları kırmış. Bu belediyemize yapılan bir saldırıdır. Ben bu olayı kınıyorum” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2010 Cumartesi 12:42:06
Güncelleme :23 Ocak 2010 Cumartesi 12:51:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yaşar Yılmaz IP: 88.227.244.xxx Tarih : 23.01.2010 19:05:47

Sayın okuyucular,şu son cümle ne ifade ediyor:Bu belediyemize yapılan bir saldırıdır!...Bu saldırıyı yapan şahıs belediye binasının camını kırmış,saldırı da doğal olarak belediyeye yapılmıştır.Sanki saldırgan valiye kızmışta gelip belediye binasına saldırmış gibi bir ifade kullanmış başkan yardımcısı.Eh, laf ola beri gele işte.Benim de cehaletimi bağışlayın belki de okuduğumu anlayamama sorunum vardır kim bilir!