5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Binlerce çocuk sevindi

Türkiye'nin çeşitli illerindeki çocukların Toyzz Shop oyuncak mağazalarında bulunan hediye sepetlerine bıraktıkları 6 bin 500 oyuncak mağaza yetkilileri tarafından Kars ve ilçelerindeki 3 bin 250 anasınıfı öğrencisine dağıtıldı. 

Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliği ile Toyzz Shop Oyuncak Mağazaları tarafından yürütülen 'Altın Kalpler' kampanyası kapsamında Doğu Anadolu Bölgesi'ni kapsayan Van, Ağrı, Bitlis, Hakkari ve Kars'ta okul öncesi eğitim gören öğrenciler, çeşitli oyuncaklarla sevindirildiler. 

Kars'ta, Milli Eğitim Şube Müdürü Gökhan Altun'un öncülüğünde gerçekleştirilen kampanya, 75. Yıl Eğitim Uygulama ve İş Eğitim İlk Öğretim Okulu'nda düzenlenen törenle start aldı. Törende konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Gökhan Altun, "İstanbul'da ikamet ettikleri halde Doğu Anadolu'ya ve Kars'a kadar gelerek okul öncesi öğrencilerimizle bu oyuncakları paylaşan gönüllülere teşekkür ediyorum. 'Altın Kalpler' kampanyası kapsamında oyun ve oyuncağın çocuk gelişimindeki katkısını göz önünde bulundurarak oyuncaklar hediye eden Toyzz Shop oyuncak mağazalarının yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. 

Toyzz Shop Oyuncak Mağazaları Pazarlama Müdürü İnci Aydın da, bu kampanyanın oyun ve oyuncağın çocukların gelişimindeki katkısını, paylaşma, yardımlaşma ve toplumsal dayanışma bilincinin gelişmesini hedeflediğini belirterek, "3'ncü etapta tamamlanan 'Altın Kalpler' kampanyasında, Kars'a da oyuncak getirdik. Altın kalpli çocuklar bu kampanyaya, en değerli varlıkları olan oyuncaklarını Türkiye'nin çeşitli illerindeki Toyzz Shop oyuncak mağazalarında bulunan hediye sepetlerine bırakarak katıldılar. Bizler bugün kampanyanın 3. etabında 6 bin 500 çocuğun paylaşmak istediği oyuncaklarını sizlere teslim etmek üzere onların selam ve sevgilerini iletmek için burada bulunmaktayız" diye konuştu. 

Aydın, ayrıca, kampanyaya destek veren Kars Valiliği'ne, Kars Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve bu kampanyaya oyuncaklarını paylaşarak destek veren çocuklara teşekkür etti. Konuşmalardan sonra oyuncaklar öğrencilere dağıtıldı.

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 15:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?