6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Bozkuş Kamu-Sen'i ziyaret etti

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Nevzat Bozkuş, Kamu-Sen Kars Şubesi'ni ziyaret etti.


Ziyaret sırasında Türkiye Kamu-Sen olarak bütün siyasi partilere eşit uzaklıkta olduklarını belirten Kamu-Sen Kars Şube Başkanı aynı zamanda Türk Diyanet Vakıf-Sen Başkanı İbrahim Yıldız, "Türkiye'nin en büyük memur konfederasyonu olan Türkiye Kamu-Sen Kars İl Temsilcisi olarak sendikamıza yapmış olduğunu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Bizlerin Türkiye Kamu-Sen olarak bütün siyasi partilere eşit uzaklıkta olduğumuzu tüm Kars kamuoyunun bilmesini isterim" dedi.
Amaçlarının bu seçim sürecinin dostluk kardeşlik ve barış içerisinde sonlanmasına bir nebze de olsa katkıda bulunmak olduğunu vurgulayan AK Parti Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, "Seçim çalışmalarım münasebetiyle gerek kamu kurum ve kuruluşları ve gerekse sivil toplum örgütlerinin sendikaların görüş ve önerilerini dilek temennilerini almak için nezaket ziyaretlerinde bulunmaktayım. Bu vesile ile de şuan aranızda bulunmaktan büyük onur ve mutluluk duymaktayım Adaylık sürecinde kendimi vizyonumu ve misyonumu siz değerli kamu çalışanı arkadaşlarımıza anlatma fırsatı veren başta Kamu-Sen Kars İl Temsilcisi İbrahim Yıldız olmak üzere diğer şube başkanları ve yöneticisi arkadaşlara şükranlarımı sunarım. Amacımız bu seçim sürecinin dostluk kardeşlik ve barış içerisinde sonlanmasına bir nebze de olsa katkıda bulunmaktır. İlimizin sorunlarını bilmekte çözümüne yönelik projelerimizle halkımızın teveccühü ile Kars'ımıza hizmete talibiz" diye konuştu.


Ziyarette vizyon ve misyonlarını da hatırlatan Bozkuş, "Vizyonumuz herkese Karslı her hemşerimize güven vermek, misyonumuz hizmet eşit hizmet hangi sınıf ve zümre mensubu olursa olsun bu hizmet anlayışında olacağız. İlkelerimiz var ve belediyecilik hizmetlerine talip olurken bu ilkelerimizden yola çıkacak ve profesyonel ekiplerle ve bilimsel anlamda çözümler üreteceğiz. Gelecekte bir ticaret şehri olmaya aday kentimizi laik olduğu yere getirme azim kararlılığındayız. Kültür ve turizm potansiyeli olan
şehrimizin bu potansiyelini harekete geçireceğiz karsın etrafından gecen dereler başta olmak üzere mezbahane semt pazarları ve sebze hali ile hayvan pazarının ıslahını mutlaka yapacağız hayvan pazarının etrafına oteller ve lokantalar yaparak kentimizin bu bölgesinin de kalkınmasına yardımcı olacağız kentin imar planını yeniden çıkaracağız bunu yaparken de kasrın gelecek 50 yılına 100 yılına hizmet edecek veriler üzerinden yola çıkacağız. Belediye hastanesi açarak maddi durumu iyi olmayan Karslı
hemşerilerimize tedavi hizmetleri sunacağız gıda bankası kurarak ihtiyaç sahiplerine gıda yardımlarında bulunacağız iktidar partisinin belediyesi olma avantajını sonuna kadar kullanmak için elimizden gelenin en iyisini yapma azim kararlılığında olacağız" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 15:39:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?